AKUSTINĖS LUBOS | Lietuva

BAFFLES - Atvejų analizės

ATVEJO ANALIZĖ

Objektas:
Padingtono traukinių stotis
Projekto architektas:
Weston Williamson & Partners
Lubų įrengimo rangovas:
Carlton Ceiling & Partitioning Ltd
ATSISIŲSTI ATVEJO ANALIZĘ
PERŽIŪRĖTI PROJEKTO FOTOGRAFIJAS
 
 

IŠŠŪKIS:

Kaip integruoti pagal individualų užsakymą sukurtus lubų sprendimus iš vidaus patalpų į daugiau reikalavimų keliančią lauko aplinką, kad jie atitiktų 12-ąjį skyrių, užtikrintų visišką prieinamumą techninės įrangos montavimui ir priežiūrai, o taip pat atitiktų privalomus sveikatos ir saugos standartus judrioje Londono traukinių stotyje?

 

SPRENDIMAS:

Apie 300 m2 „Armstrong“ B-H 300 linijinių perforuotų metalinių juostų sistema buvo įrengta su mažai dūmijančiu akustiniu įdėklu Padingtono stoties mažesnio aukščio vestibiulyje.

Tai buvo papildyta didesnio aukščio vestibiulyje - ten įrengtos vertikalios linijinės metalinės Baffle plokštės naudojant specialiai pagamintus išardomus 15 kg svorio ir 1200 x 600 mm matmenų modulius , kad būtų lengviau sumontuoti ir prižiūrėti, o taip pat pritaikyti tinklinę plokštę nuo kenkėjų ir paukščių.


Ieškoti